Onder druk van organisatorische en technologische ontwikkelingen zijn de afgelopen periode veel veranderingen in gang gezet. ZorgKrant.nl bloeit maar onze ambities en de realiteit staan elkaar regelmatig in de weg. Hier een korte update.

In maart 1996 heeft de stichting Care Net Holland (CNH) haar eerste domeinnaam geregistreerd. Kort hierop zijn succesvolle kanalen als ZorgPortaal.nl, ZorgKrant.nl , ZorgJob.nl, etc. toegevoegd.

Ruim 20 jaar later is een omvangrijke reorganisatie in gang gezet. Enkele diensten zijn tijdelijk aangepast of gesloten.

Wenselijk i.v.m. noodzakelijke updates en ontwikkelingen. Noodzakelijk omdat de capaciteit van de vrijwillige redactie, de verkoop en het technische team niet meer aansluiten bij het huidige en relatief brede aanbod.

Ambitieuze plannen voor de toekomst …
Om ook in de toekomst de kwaliteit en kwantiteit te garanderen zijn alle bestaande kanalen en diensten onder de loep genomen en zijn bezoekers en partners gevraagd naar hun ervaringen en wensen. Vervolgens is er een plan van aanpak opgesteld en zijn de eerste veranderingen in gang gezet.

ZorgPortaal.nl blijft binnen de nieuwe plannen de startpagina maar zal in technisch opzicht een andere rol vervullen en vooral verwijzen naar bestaande websites. Eind 2016 zijn ZorgCommunity.nl en Verpleeghuis.nl aangekondigd als nieuwe websites binnen het ZorgPortaal.nl netwerk.

Soms zit het tegen …
Door uitval en ziekte van teamleden is de planning regelmatig bijgesteld. Onder de "uitvallers" ook de CNH voorzitter en drijvende kracht achter alle veranderingen. Onverwachts moet hij een relatief ingrijpende operatie ondergaan en zal hij enkele maanden nodig hebben voor het verwachte herstel. Eerder was hij al gedeeltelijk uitgevallen door een chronische ziekte.

Pauze tot eind 2017 …
Inmiddels is besloten om vrijwel alle plannen te pauzeren en de aandacht te concentreren op het continueren van de huidige nieuwskanalen. Vanaf juli 2017 verdwijnen de laatste diensten en zal ZorgKrant.nl de spil vormen.

Naar verwachting zal vanaf sept. 2017 de meeste werkzaamheden weer opgepakt worden en mag u begin 2018 weer innovatieve inzichten en ontwikkelingen verwachten …

Voor relevante zaken blijft de redactie via e-mail bereikbaar. Alles wat geen prioriteit heeft zal wat meer tijd vragen. 

 

 


Aanvullende info ...

Raadpleeg de bron en/of aanbieder voor meer informatie over dit bericht. Nieuws kan veranderen, fouten of onjuistheden omvatten. Lees ook onze disclaimer en rapporteer a.u.b. berichten, reacties en/of beeld die ingaan tegen onze voorwaarden.

Klik op de onderstaande tags voor relevante berichten, indien aanwezig ...

Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers, Studenten, Mantelzorgers, Overige
Fotograaf of bureau: INGimages
Bron-naam: CNH
Bron-url: http://www.cnh.nl

Relevante artikelen ...

Hogere CO2-uitstoot in het eerste kwartaal 2017 De CO2-uitstoot in Nederland was in het eerste kwartaal 1,9 procent hoger dan in hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Volgens de eerste berekening g... Anders Tue, 16 May 2017, 09:08:34
Advies “Recept voor maatschappelijk probleem” Druk gedrag bij kinderen, onzekerheid onder jongvolwassenen, afnemende vruchtbaarheid, overbelasting in het spitsuur van het leven, functieverminderin... Anders Tue, 04 Apr 2017, 12:43:03
Trends in Nederland 2017 Trends in Nederland 2017 is de nieuwste uitgave van de jaarlijkse CBS-publicatie die in 1924 begon als het Statistisch Zakboek. Trends in Nederland... Anders Fri, 30 Jun 2017, 15:13:22
Ervaren spanningen in de samenleving Acht op de tien Nederlanders vinden dat er (heel) veel spanningen in de samenleving zijn tussen bevolkingsgroepen, zoals tussen mensen met en zonder m... Anders Thu, 13 Apr 2017, 11:59:03
Medewerker vaccinproducent besmet met poliovirus Begin april vond een incident plaats in een afgeschermde ruimte bij een vaccinproducent. Hierbij zijn twee medewerkers blootgesteld aan poliovirus.... Anders Thu, 13 Apr 2017, 15:37:53

(advertentie)