Onder druk van organisatorische en technologische ontwikkelingen zijn de afgelopen periode veel veranderingen in gang gezet. ZorgKrant.nl bloeit maar onze ambities en de realiteit staan elkaar regelmatig in de weg. Hier een korte update.

In maart 1996 heeft de stichting Care Net Holland (CNH) haar eerste domeinnaam geregistreerd. Kort hierop zijn succesvolle kanalen als ZorgPortaal.nl, ZorgKrant.nl , ZorgJob.nl, etc. toegevoegd.

Ruim 20 jaar later is een omvangrijke reorganisatie in gang gezet. Enkele diensten zijn tijdelijk aangepast of gesloten.

Wenselijk i.v.m. noodzakelijke updates en ontwikkelingen. Noodzakelijk omdat de capaciteit van de vrijwillige redactie, de verkoop en het technische team niet meer aansluiten bij het huidige en relatief brede aanbod.

Ambitieuze plannen voor de toekomst …
Om ook in de toekomst de kwaliteit en kwantiteit te garanderen zijn alle bestaande kanalen en diensten onder de loep genomen en zijn bezoekers en partners gevraagd naar hun ervaringen en wensen. Vervolgens is er een plan van aanpak opgesteld en zijn de eerste veranderingen in gang gezet.

ZorgPortaal.nl blijft binnen de nieuwe plannen de startpagina maar zal in technisch opzicht een andere rol vervullen en vooral verwijzen naar bestaande websites. Eind 2016 zijn ZorgCommunity.nl en Verpleeghuis.nl aangekondigd als nieuwe websites binnen het ZorgPortaal.nl netwerk.

Soms zit het tegen …
Door uitval en ziekte van teamleden is de planning regelmatig bijgesteld. Onder de "uitvallers" ook de CNH voorzitter en drijvende kracht achter alle veranderingen. Onverwachts moet hij een relatief ingrijpende operatie ondergaan en zal hij enkele maanden nodig hebben voor het verwachte herstel. Eerder was hij al gedeeltelijk uitgevallen door een chronische ziekte.

Pauze tot eind 2017 …
Inmiddels is besloten om vrijwel alle plannen te pauzeren en de aandacht te concentreren op het continueren van de huidige nieuwskanalen. Vanaf juli 2017 verdwijnen de laatste diensten en zal ZorgKrant.nl de spil vormen.

Naar verwachting zal vanaf sept. 2017 de meeste werkzaamheden weer opgepakt worden en mag u begin 2018 weer innovatieve inzichten en ontwikkelingen verwachten …

Voor relevante zaken blijft de redactie via e-mail bereikbaar. Alles wat geen prioriteit heeft zal wat meer tijd vragen. 

 


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Datum: 19 apr 2024

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!