Graag bieden wij mogelijheden om uw merk te versterken en uw producten en / of diensten onder de aandacht te brengen van onze doelgroep. In zijn algemeenheid bieden wij drie opties:

Advertorial e-mail nieuwsbrief ...
Dagelijks en wekelijks komt de ZorgKrant.nl e-mail nieuwsbrief in de e-mail box van duizenden belangstellenden. Een advertorial bestaat uit een titel, korte omschrijving en een kleine afbeelding. 

Grafische banners ...
In beperkte mate ondersteunen wij grafische banners. Deze zijn beschikbaar per view of periode. De grafische banners worden in de regel roterend afgebeeld binnen de daarvoor aangewezen posities.  

Dossiers ...
Dossiers bieden de mogelijkheid om uw content voor een langere periode te integreren binnen het ZorgPortaal.nl netwerk. Een dossier omvat een specifiek thema en kan bestaan uit meerdere pagina's. Dossiers hebben een prominente ingang via o.a. het menu en worden afwisselend onder de aandacht gebracht van onze bezoekers.

Meer informatie ...
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kees Visser, beheerder ZorgPortaal.nl netwerk.

 


Aanvullende info ...

Raadpleeg de bron en/of aanbieder voor meer informatie over dit bericht. Nieuws kan veranderen, fouten of onjuistheden omvatten. Lees ook onze disclaimer en rapporteer a.u.b. berichten, reacties en/of beeld die ingaan tegen onze voorwaarden.

Klik op de onderstaande tags voor relevante berichten, indien aanwezig ...

Fotograaf of bureau: INGimages
Bron-naam: CNH


(advertentie)