Laatste nieuws ... ...

Hieronder treft u de laatste 6 nieuwsberichten. Klik op de balk met "lees meer" om meer berichten te tonen. U kan dit eventueel herhalen tot het laatste bericht. 

Toon alle nieuws groepen.  |   Nieuwsbericht aanbieden?  |  Lees de disclaimer

 

Een internationaal onderzoeksteam onder leiding van hoogleraar Neurowetenschappen Danielle Posthuma van de Vrije Universiteit Amsterdam zorgt voor een belangrijke doorbraak in ons begrip van de genetische basis van intelligentie.

De kans op hooikoortsklachten is tijdens het hemelvaartweekend erg groot.

De drug 4-fluoramfetamine (4-FA) is per 25 mei 2017 verboden.

Vanaf dinsdag 23 mei staan op Zorgprisma Publiek van Vektis de meest recente inzichten in het gebruik van dure geneesmiddelen.

Bij 58 procent van de 147 duizend sterfgevallen in 2015 nam een arts een beslissing die mogelijk van invloed was op het tijdstip van overlijden.

Bij de behandeling van sommige vormen van longkanker wordt tegenwoordig gebruikgemaakt van 'targeted therapy' met chemotherapie in tabletvorm.

Toon meer artikelen

 

 


Aanvullende info ...

Raadpleeg de bron en/of aanbieder voor meer informatie over dit bericht. Nieuws kan veranderen, fouten of onjuistheden omvatten. Lees ook onze disclaimer en rapporteer a.u.b. berichten, reacties en/of beeld die ingaan tegen onze voorwaarden.

Klik op de onderstaande tags voor relevante berichten, indien aanwezig ...

Bron-naam: Nieuws hoofdpagina


(advertentie)