Laatste nieuws ... ...

Hieronder treft u de laatste 6 nieuwsberichten. Klik op de balk met "lees meer" om meer berichten te tonen. U kan dit eventueel herhalen tot het laatste bericht. 

Toon alle nieuws groepen.  |   Nieuwsbericht aanbieden?  |  Lees de disclaimer

 

Minder invasieve operatie, maximale wervelgroei en geen zwervende ijzerdeeltjes

Dankzij een grote donatie van MoveS start het VUmc MS Centrum Amsterdam een Expertisecentrum Cognitie dat zich richt op specialistische zorg en onderzoek van cognitieve klachten bij MS.

De uitstoot van ammoniak is in 2015 licht gestegen ten opzichte van 2014 en voldoet met 127,6 kiloton aan het Europees gestelde plafond.

Door over instellings- en gemeentegrenzen heen samen te werken en kennis uit te wisselen, kan de hulp aan jongeren die de zeer verslavende drug GHB gebruiken verbeteren.

Lyme borreliosis (ziekte van Lyme) is de meest gerapporteerde teek gerelateerde infectieziekte in Europa en Noord-Amerika.

Essential Phamarceuticals is niet bereid de prijzen van Camcolit, Norgalax, Calcitonine en Slow K te verlagen.

Toon meer artikelen

 

 


Aanvullende info ...

Raadpleeg de bron en/of aanbieder voor meer informatie over dit bericht. Nieuws kan veranderen, fouten of onjuistheden omvatten. Lees ook onze disclaimer en rapporteer a.u.b. berichten, reacties en/of beeld die ingaan tegen onze voorwaarden.

Klik op de onderstaande tags voor relevante berichten, indien aanwezig ...

Fotograaf of bureau: INGimages
Bron-naam: Nieuws hoofdpagina


(advertentie)