Van 1977 tot 2006 Hoofd Personeel & Organisatie bij de Stichting KVV (nu: Laurens) te Rotterdam. Vanaf 2006 tot november 2016 Directeur van Mozaïek Advies & Coaching BV te Capelle aan den IJssel met als speerpunt het coachen van cliëntenraden in de ouderenzorg. Thans nog actief als publicist met de focus op verpleeghuiszorg en medezeggenschap o.a. via het project "Wie zorgt er straks voor mij?"

Cornelis heeft een ruime ervaring als zorgprofessional. De laatste jaren was hij werkzaam als zelfstandige binnen de e-marketing sector. Onverwacht krijgt hij te maken met een chronische ziekte en gaat hij op zoek naar "manieren" om zijn klachten te verminderen. Cornelis heeft in 2015 kennis gemaakt met Wim Hof, de ijsman. In zijn blogs gaat hij o.a. in op zijn ervaringen met de Wim Hof Methode en het effect van kou op zijn ziekteproces. 

Ergens rond 1995 heeft Kees zijn baan als psychiatrisch verpleegkundige omgeruild voor een zelfstandig bestaan binnen de ICT. Via zelfstudie, ervaring en verschillende opleidingen, waaronder de post HBO E-business heeft hij een brede ervaring opgebouwd m.b.t. de zorg & online projecten. Vanaf 1988 is bij betrokken bij CNH en de voorlopers van het nationaal ZorgPortaal.nl. Een aantal jaar was hij intrim voorzitter van een beroepsvereniging en lid van de V&VN ledenraad. Tussen 2000 tot 2014 was hij werkzaam als directeur van ComboData B.V. Op dit moment is Kees nog actief als onbezoldigd voorzitter CNH, beheerder ZorgPortaal.nl netwerk. 


(advertentie)